Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

αφήστε ήσυχη τη φαντασία μου!

Σταματήστε τις καταστροφολογίες τσουτσέκια του υπεδάφους. Σταματήστε να ψάχνετε ημερομηνίες και πότε θα ανοίξουν οι πύλες και πότε ο Ήλιος θα χύσει στη μάπα μας και πότε θα φύγει η Σελήνη και πότε θα έρθει ο nibiru και πότε θα επιστρέψει ο στόλος. Σταματήστε να ηδονίζεστε στη σκέψη του τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Σταματήστε να κράζετε με κεφαλαία χοντρά γράμματα ότι το τέλος έρχεται και ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος της ευρωπαϊκής ένωσης και αν θα είναι ο αντίχριστος και πόσα χρόνια απομένουν για το Τέλος.Έχω ένα σωρό ιστορίες να γράψω ακόμα. Το πρώτο μου βιβλίο βρίσκεται κάπου στη μέση, έχω προσχεδιάσει μια τηλεοπτική σειρά και προσχεδιάζω άλλη μία, έχω τρεις σύντομες ιστορίες να ολοκληρώσω και τέσσερις διαφορετικούς κόσμους να εμπλουτίσω, ο ένας εκ των οποίων περιέχει άπειρα παράλληλα σύμπαντα.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΩ

Σταματήστε να φοβίζετε τη φαντασία μου! Εμένα βασανίστε με με όποιον άλλο τρόπο θέλετε: τρομάξτε με καθώς βλέπω ταινία τρόμου, χτυπήστε με, βρίστε με, απειλείστε με, βάλτε με να ακούσω μπίτια, να δω σαπουνόπερες, να ψηφίσω, να παρακολουθήσω ειδήσεις, να παίξω ποδόσφαιρο, να φορέσω μακρυμάνικες μπλούζες, να παντρευτώ, να κάνω παιδιά, να ζήσω μέχρι τα γεράματα.


Ένα πράγμα θέλω να έχω στη ζωή μου. Να μπορώ να γράφω μέχρι να πεθάνω. Για να το κάνω αυτό χρειάζομαι χαρτί και μολύβι, που ευτυχώς είναι φθηνά πράγματα.
Δε θέλω αυτά που ζητάει ο κάθε πίθηκος από τη ζωή του: ένα μακρόστενο εντυπωσιακό αυτοκίνητο, καινούριο σπίτι με άπειρους ορόφους και 'επαγγελματική επιτυχία' (πάντα με αηδίαζε αυτός ο μίζερος όρος).

Να γράφω μέχρι να πεθάνω. Αυτό ζητάω. Θα πεθάνω σε ένα λεπτό; Δέκα χρόνια; Ας είναι. Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο.

Αφήστε ήσυχη τη φαντασία μουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου