Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Το πιο Ελληνικό όνειρο του Σύμπαντος

Πριν από τρία λεπτά είδα το πιο Ελληνικό όνειρο που μπορεί να δει κανείς και πρέπει να το πω ΚΑΠΟΥ!

Ήμασταν λέει ο Τσίπρας, εγώ και άλλοι σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να συζητηθεί η βοήθεια προς την Ελλάδα. Κάμερες, δημοσιογράφοι κλπ. Δεν ξέρω τί λέγαμε, δεν ξέρω ποιοί ήταν οι άλλοι, κανείς δεν νοιάζεται.

Μιλάει ο Τσίπρας από το δικό του μικρόφωνο, μιλάνε οι άλλοι, δεν μας νοιάζει τι έλεγαν. Όσο περνούσε η ώρα τρώγαμε και πίναμε και η ατμόσφαιρα γίνονταν όλο και πιο χαλαρή. Και, κάποια στιγμή, ο Άρχοντας-Έλληνας Αλεξέι Τσίπρας έχει γίνει τόσο λιώμα από το αλκοόλ που εγκαταλείπει τη συζήτηση, αφήνει την καρέκλα του χαμογελαστός, κατεβαίνει στα έδρανα των άλλων χωρών (ναι το δικό μας έδρανο ήταν το πιο ψηλό από όλα -σας είπα, το όνειρο ήταν Ελληνικό) και αρχίζει να ΠΑΙΖΕΙ με τους επιτρόπους, να κάνει πλακίτσες γελώντας και να τους κάνει γούτσου-γούτσου. Και μετά, απλώς, ΕΦΥΓΕ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!

Μετά πήρα λέει εγώ το μικρόφωνο και είπα δεν θυμάμαι ακριβώς τί, αλλά ήταν κάτι τέτοιο:
"Όταν έχουμε οικονομικά προβλήματα επειδή μας δανείζατε σε κάθε ευκαιρία για Ανδρέα πήδημα, σας φωνάζουμε να βοηθήσετε. Κι όταν καθίσουμε κάτω να συζητήσουμε όλοι μαζί, τρώμε το φαγητό σας και πίνουμε όλο το αλκοόλ σας. Και μετά παρτάρουμε πάνω στα έδρανα καθώς εσείς το μετανιώνετε. Και μετά, φεύγουμε.
Κι ύστερα από πολύ λίγο καιρό, όταν θα έχουμε και πάλι τα ίδια προβλήματα, θα σας πάρουμε τηλέφωνο και θα ικετεύουμε πανικόβλητοι για βοήθεια. Κι όταν θα κάτσουμε ξανά να συζητήσουμε τη βοήθεια και θα νιώσουμε ήρεμοι και ασφαλείς, τότε θα ρωτήσουμε: 'έχεις τίποτα να πιούμε;'"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου